a2d architecture logo and return to homepage button

Previously consisting of a warren of small rooms, the 3 storey building is completely renovated and converted into a contemporary and spacious office, with large open plan studio, meeting rooms, kitchenette, WCs and lounge area. Works include completely reconfiguring and opening up each floor, in particular removing the first floor ceil┬Čing to enable an impressive double-height space, adding 2 large roof lights over the studio space.

The main feature visually linking the floors is a floating folded steel stair with large glass panels. The stair is anchored to a 4m high rusted steel wall creating a dynamic contrast to the clean interior finish.

  •    Client:

                  Network Rail

  •     Timeline:


  •    Location:

      Sevenoaks, Kent

  •    Posted by:

    a2d architecture

       a2d studio commercial project images