a2d architecture logo and return to homepage button

A2D were invited by Nokia UK to re-design the ground floor of their main customer building in Southwood, Farnborough, UK.

The concept was to create a freshly branded reception with circular corian reception desk, concierge and a live showcase for products, a central waiting area with a news lounge and café and re-furbished meeting rooms. The design also included the total refurbishment the 200-seater restaurant with the ability to be transformed into a large scale meeting room. The main central feature were 2 enormous snowflake sculptures with changing LED lights (previously used as Christmas lights hanging over Regent Street) hanging in the triple-height atrium.

  •    Client:

    Nokia Headquarters

  •    Timeline:


  •    Location:

         Southwood, UK

  •    Posted by:

    a2d architecture

      Nokia Headquarters commercial project images